Menu

FC Nordsjælland - OB

image FC Nordsjælland
Kirke Værløse IF
17. januar 2023 kl. 12:59
Som Kirke Værløse IF spiller kan du få billetter!

I Kirke Værløse IF er vi stolte af vores samarbejde med FC Nordsjælland! Det giver ekstra muligheder for træning til vores dygtige spillere når de er gamle nok og udenfor banen så giver det os muligheder for at, lave en masse sjove aktiviteter.

Vi er så heldige at FC Nordsjælland har tilbudt os gratis billetter til deres hjemmekamp imod OB fredag den 24. februar klokken 19:00


Vi kan få mange billetter, men ikke ubegrænsede, så det er først til mølle. Man må gerne invitere venner og familie, men der skal være en KVIF relateret billetansvarlig for hver gruppe. Den person får tilsendt link til alle billetterne på sms, nogle dage før kampen, så gruppen skal gå sammen ind på stadion.


Hvis I er flere fra et hold der skal derind, må i gerne gå sammen om det, så vi ikke skal sende alt for mange sms'er:) Og så kan vi også lettere sætte jer sammen derinde.

Så hver gruppe skal vende retur med følgende på dette link:

  • Navn på billetansvarlig person og mobil nr. + e-mail (kan godt være en forælder til en spiller)
  • Relation til KVIF
  • Mobilnummer
  • Email
  • Antal billetter 

Linket er åbent frem til søndag den 19. februar klokken 20:00, men jo før i tilmelder jer, jo større chance for billetter.

FC Nordsjælland vil meget gerne have udnyttelsesraten på deres billetter op denne sæson, så det er vigtigt at I bruger alle de billetter I bestiller.

God kamp alle sammen! 

#forzakvif #forzakirkeværløse #fcn #fcnordsjælland

Luk