Menu

FC Nordsjælland - Brøndby IF!

image FC Nordsjælland
Kirke Værløse IF
09. marts 2023 kl. 20:01
Som Kirke Værløse IF spiller kan du få billetter!

I Kirke Værløse IF er vi stolte af vores samarbejde med FC Nordsjælland! Det giver ekstra muligheder for træning til vores dygtige spillere når de er gamle nok og udenfor banen så giver det os muligheder for at, lave en masse sjove aktiviteter.

Vi er så heldige at FC Nordsjælland har tilbudt os gratis billetter til deres hjemmekamp imod OB søndag den 19. marts klokken 15:00

 

*OPDAGTERING* Alle de gratis billetter er taget, men der vil være mulighed for at købe billetter til en favorabel pris, så meld gerne ind på linket hvis I vil have det tilbud - Så sender vi på mail*


Der er max 50 fribilletter og det er først til mølle. Man må gerne invitere venner og familie, men der skal være en KVIF relateret billetansvarlig for hver gruppe.

Så hver gruppe skal vende retur med følgende på dette link:

  • Navn på billetansvarlig person og mobil nr. + e-mail (kan godt være en forælder til en spiller)
  • Relation til KVIF
  • Mobilnummer
  • Email
  • Antal billetter 

Linket er åbent frem til tirsdag den 14. marts klokken 20:00, men jo før i tilmelder jer, jo større chance for billetter.

Husk at man som modtager af en fribillet på ingen måde må vise tilhørsforhold til udeholdet på stadion.

FC Nordsjælland vil meget gerne have udnyttelsesraten på deres billetter op denne sæson, så det er vigtigt at I bruger alle de billetter I bestiller.

God kamp alle sammen! 

#forzakvif #forzakirkeværløse #fcn #fcnordsjælland

Luk