Menu

Ungdom

  Udskriv side


Vores målsætning for vores medlemmer, store som små, er at vi er en klub hvor alle skal kunne trives i en uformel omgangstone, og hvor der er plads til ALLE.

Ambitions niveau udover, første holdet er, at vi spiller fodbold for at have det sjovt, og samtidig dyrke lidt motion og for at være et team, for at hygge sig efter kampen, for at være en del af en god klub, og klubånd.

Hos vores unge i klubben gælder det om at lære at spille fodbold på en sjov måde og her SKAL der være plads på alle niveauer, og ALLE skal spille kampe uanset talent. Her skal alle børn også have adgang til en bold hver under træningen.

Der skal også være plads til at tage på diverse ture, diverse fodboldturneringer, og udlands arrangementer, det er noget alle børn og trænere har stor glæde og fornøjelse af. Det fremmer samtidig fodboldforståelse, og styrker sammenholdet.

 

 


Om KVIF Udskriv side

 

Årgang 01:
Der er 23 spillere som træner sammen tirsdag og torsdag. Der er tilmeldt 1 stk. 11-mands hold i række 3 under SBU.
Trænergruppen består af Einar Breinholt, Stig Løye,

Der er åben for enkelte nye medlemmer.

 

Årgang 05:
Truppen tæller over 20 spillere. Vi spiller både 3-mands og 5-mands kampe. Niveauet er meget forskelligt, det kompenserer vi for, ved at dele truppen op til træning. Vi er én træner og to assistenttrænere, så det går fint med niveauopdelt træning. Selvom der er meget konkurrence- og vindermentalitet på holdet, forstår drengene at hygge sig sammen både før og efter træning. Grundet det høje spillerantal er holdet lukket for tilgang.  -  Træner: Henrik Larsen

Vel mødt hvis dette skulle have vagt interessen, for fodboldspillet.

 

Seneste nyheder

  • Årgang 2009
    U9 har haft en rigtig god sæson efteråret 2017
  • Årgang 2008
    Flot 2. plads til KVIF 2008
  • Årgang 2007
    Endnu en pokal til skabet

DBU Sjælland

Sponsor